پوسته خارجی دانه برنج ، طلای سبک

پوسته خارجی دانه برنج که در زبان گیلکی به آن “فَل” می گویند ، بی اهمیت ترین بخش گیاه برنج است. در بعضی فرهنگ لغات و دائرة المعارف ها آن را بی ارزش و دورریختنی دانسته اند و در توضیح آن نوشته اند”این بخش از دانه برنج ، حتی برای نشخوارکنندگان بسیار سخت هضم است.”

اما به نظر می رسد وقت آن رسیده که تمام فرهنگها و دائرة المعارفها ، نظرشان را درباره این پوسته کم وزن و سبک ، این گنج بی وزن ، عوض کنند.

با ابتکار گروه ابداع گران که بزرگترین ابداع و اختراع کشور در سال ۹۵ نام گرفته است ، این پوسته بی ارزش ، تبدیل به طلای سبک خواهد شد

نوشته ایجاد شد 5

2 دیدگاه در “پوسته خارجی دانه برنج ، طلای سبک

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا